Peugeot 206 GTI

Toen ik nog op school zat was mijn grootste droom om art-director te worden bij een enorm duur reclamebureau ergens in het westen van het land. Nu, jaren later, weet ik wel beter en vind ik het enorm leuk om eigenaar te zijn van mijn eigen reclamebureau! Niks arrogante mensen, maar lekker gewoon! Destijds had ik een eigen website met daarop een verzameling advertenties die ik supergoed vond. Die verzameling vond ik vandaag weer terug. En ze zijn nog steeds schitterend! Ik ben van plan om er elke week eentje met jullie te delen, als jullie dat leuk vinden natuurlijk! Maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan. Sommige zijn ontroerend, andere verschrikkelijk grappig en weer andere geven stof tot nadenken.

Deze keer de advertentie voor de destijds nieuwe Peugeot 206 GTI. De auto die zo snel gaat dat Jezus zich aan het kruis vast moet grijpen! Mooie bewerking en pure eenvoud.

Share your thoughts