Wat kan ik voor je maken?

Ben je een nieuw bedrijf begonnen en heb je een logo nodig? Of ga je naar een beurs en wil je graag flyers uitdelen en roll-upbanners plaatsen? Of misschien heb je een ontwerper voor jouw magazine nodig? Of heb je gewoon een écht leuke uitnodiging nodig? Alles wat geprint, gedrukt of bedrukt kan worden kan ik voor je maken. Van het ontwerp tot het verzorgen van het drukwerk.

Ontwerpen

Bij het ontwerpen probeer ik mij te verplaatsen in de opdrachtgever en in de doelgroep. Alleen dan krijg je een ontwerp dat bij je past. Een wegenbouwer heeft een hele andere uitstraling nodig dan een weddingplanner. En dat is juist het leuke aan mijn vak: voor iedereen kan ik iets anders maken en variëren.

Drukwerk

Als het ontwerp helemaal klaar is zorg ik ervoor dat alles technisch in orde is, zodat het perfect gedrukt kan worden. Samen zoeken we naar het juiste papier en de juiste drukkerij. Het liefst kies ik voor de meest duurzame oplossing, FSC-gecertificeerd papier met een zo hoog mogelijk percentage aan gerecyclede vezels.

Prijzen

Omdat elke opdracht anders is, is het lastig om met vaste prijzen te werken. Ben je benieuwd wat het ontwerp van een uitnodiging, logo, kaart, huisstijl etc. kost? Stuur even een mailtje en ik maak een vrijblijvende offerte voor je.