Green Bean Design (GBD) wordt gerund door grafisch ontwerper Marleen Mulder. Met ruim twaalf jaar ervaring in het reclamevak al lang geen groentje meer, maar jong genoeg om met een frisse blik tegen alles aan te kijken! De klantenkring van GBD bestaat uit grote en kleine organisaties, maar ook particulieren uit heel Nederland. Omdat GBD zorgt voor mooie, creatieve en frisse ontwerpen én altijd accuraat werkt, zijn de meeste opdrachtgevers al jaren trouw aan GBD. Maar er komen ook steeds meer nieuwe bedrijven bij waarvoor GBD mooie ontwerpen maakt. Voor alles wat uiteindelijk geprint of gedrukt moet worden kun je bij GBD terecht. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van visitekaartjes, magazines, roll-up banners, uitnodigingen, vlaggen, brochures etc.! Wil je weten wat het maken van een ontwerp kost? Vraag eens een offerte aan. Ik ben je graag van dienst!

Kantoor in Nunspeet

Sinds januari 2016 werkt Green Bean Design vanuit Nunspeet. Maar eigenlijk maakt de locatie van waaruit ik werk niet zoveel uit. Bijna alles gaat via de digitale weg. Ontwerpen maken, correcties ontvangen, drukwerk bestellen. Voor opdrachtgevers verspreid door heel Nederland! Het is natuurlijk wel altijd leuk om even kennis te maken. Dus kan ik iets voor jou betekenen? Bel of mail mij even: 06-22964717 of info@greenbeandesign.nl

Je kunt bij Green Bean Design terecht voor het ontwerp van onder andere:

  • Huisstijlen (logo’s, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes)
  • Magazines, kranten, periodieken, nieuwsbrieven e.d.
  • Folders, brochures, flyers e.d.
  • Roll-up banners, beurswanden e.d.
  • Uitnodigingen, kaarten e.d.
  • Advertenties
  • Hekwerkbanners, spandoeken, vlaggen e.d.
  • Bedrukte relatiegeschenken etc.!

Freelance

Green Bean Design werkt ook freelance voor bedrijven en andere reclamebureaus. Heb je assistentie nodig? Neem dan contact op!

Drukwerk

Natuurlijk verzorgt Green Bean Design ook het drukwerk voor je. Door samenwerkingen met online- en gespecialiseerde drukkerijen ontstaat er een perfect eindresultaat. Green Bean Design heeft een grote collectie papiermonsters, waardoor we samen de mooiste papiersoort en de beste druktechniek kunnen kiezen.

Go green!

Green Bean Design houdt bewust rekening met milieueffecten. Papier- en materiaalkeuze staan aan de basis van een duurzaam grafisch ontwerp. Maar ook het gebruik van groene stroom en samenwerking met drukkers die de vereiste milieucertificaten voeren. Denk daarnaast ook aan duurzaam bankieren!

Even voorstellen

Marleen Mulder
Marleen MulderGrafisch ontwerper
Na de HAVO heb ik een opleiding tot grafisch vormgever op het CIBAP afgerond. Omdat ik graag meer wilde leren heb ik een jaar Reclame en Multimedia Design gestudeerd op de Willem de Kooning Academie. Daarna gooide ik het roer om en behaalde ik mijn propedeuse van de lerarenopleiding aardrijkskunde op Hogeschool Windesheim. Enórm interessant, maar les geven paste niet bij me. Ik kwam erachter dat ik toch het allermeest van reclame en vormgeving hou en besloot uiteindelijk om bij een reclamebureau aan de slag te gaan. Na vijf leuke jaren daar, ben ik gestart met een eigen reclamebureau: het huidige Green Bean Design.